بدهی ۷۶ میلیارد تومانی بیمه‌ها به بیمارستان لقمان

1395/10/19

رئیس مرکز پزشکی آموزشی لقمان حکیم:بیمارستان لقمان ۷۶ میلیارد تومان از بیمه طلب دارد، که ۶۳ میلیارد آن به بیمه سلامت و تأمین اجتماعی است.

دکتر امیدوار رضایی در مراسم افتتاح تخت‌های جدید و پیشرفته آی‌سی‌یو گفت: از فروردین ماه این دو سازمان پرداختی به بیمارستان نداشتند.

وی در ادامه درباره با اعلام این که بیمارستان هم‌اکنون ۴۰۱ تخت فعال داریم، گفت : مجموعاً ۵۵۲ تخت بستری، غیر بستری اورژانس داریم.

رئیس مرکز پزشکی آموزشی لقمان حکیم شمار پرسنل بیمارستان را ۱۰۰۰ تن اعلام کرد و گفت: ۱۱۰ نفر از این افراد پزشکان هستند.

دکتر رضایی با اعلام این‌که مراجعان به این بیمارستان در سال گذشته ۱۴۲ هزار نفر بوده است،‌ گفت: امسال با ماهیانه رشد ۱۸ درصدی مراجعه‌کننده مواجه بودیم.

وی گفت: تعداد عمل‌های جراحی‌های بزرگ در سال گذشته ۳۴ هزارو ۷۷۵ نفر بوده است،‌ افزود: امسال در این بخش نیز رشد داشتیم و تقریبا ماهی ۳ هزارو ۳۲۴ جراحی در بیمارستان لقمان انجام می‌شود.

رئیس مرکز پزشکی آموزشی لقمان حکیم در ادامه با اشاره به تأثیر خیران در ساخت بخش‌های جدید بیمارستان گفت: خیران کمک بزرگی برای احداث و بازسازی بیمارستان کرده‌اند.

دکتر رضایی از ساخت یک همراه‌سرا در کنار بیمارستان با همکاری شهرداری خبر داد و اظهار امیدواری کرد عملیات ساخت این مرکز به‌زودی آغاز شود.
وی هم‌چنین از ساخت یک بیمارستان جایگزین کنار بیمارستان لقمان با همکاری خیران خبر داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© زمستان،۱۳۹۷

کلیه حقوق این وب سایت در اختیار دفتر اطلاع رسانی دکتر امیدوار رضایی می باشد.

شماره تماس دفتر : ۰۲۱۸۸۸۹۱۰۴۷