تلاش کنیم انتخابات با حضور حداکثری مردم برگزار شود

1392/02/30

در برنامه بی‌تعارف که ظهر امروز دوشنبه از شبکه خبر پخش شد دکتر امیدوار رضایی فعال سیاسی حضور یافت و به سوالات مجری برنامه پیرامون انتخابات ریاست جمهوری پاسخ داد.

وی ابتدا در مورد مهمترین دغدغه‌های مردم در شرایط فعلی گفت: به جز مشکلاتی که در طول دوران بعد از انقلاب در کشور وجود داشته مثل تهدید خارجی، توطئه‌ها و فشارهای بیرونی در چند سال گذشته مشکلات اقتصادی نظیر گرانی، تورم و بیکاری نیز به آن افزوده شده است که به نظر می‌رسد بخشی از این مشکلات ناشی از ضعف مدیریت و بی‌تدبیری باشد.
امیدوار رضایی در پاسخ به سوال مجری درخصوص احزاب و نقش آن ها در جامعه گفت: متأسفانه در کشور برای فعالیت احزاب تعریف جامع و کاملی نداریم. در کشور اقشار مختلف مثل کارگر، معلم، پرستار، اصناف و سایر مشاغل و طبقات اجتماعی فعالیت می‌کنند که ممکن است در مواردی به عملکرد یک مقام مسئول اعتراض داشته باشند اما مشخص نیست که این گروه‌ها چطور می‌توانند اعتراض خود را بیان کنند بدون اینکه از خط قرمزها عبور کنند لذا مردم نمی‌توانند با مسئولان نظام تعامل سیاسی و اجتماعی داشته باشند.
دکتر امیدوار رضایی افزود: اگر مردم نتوانند حرف حق خود را به گوش مسئولان برسانند طبیعی است ممکن است جامعه دچار آنارشی یا خمودگی شود در مرحله بعد چون خیلی از این خواسته‌ها خفته می‌ماند و بیان نمی‌شود ممکن است زمانی به یک انفجار اجتماعی تبدیل شود لذا باید دولت آینده به این موضوع هم فکر برای حد و حدود فعالیت احزاب و تشکل‌های سیاسی راهکاری ارائه کند.
وی در پاسخ به این سوال که رئیس جمهور چگونه می‌تواند اعتماد سازی و مشارکت همگانی را برای اداره دولت جلب کند گفت: دولت و شخص رئیس جمهور باید دست از منافع شخصی و گروهی بردارند و به فکر منافع ملی باشند. باید فرهنگ پاسخگویی در جامعه جا بیفتد و مردم این حق را پیدا کنند تا از مسئولان کشور سوال و متقابلاً پاسخ خود را دریافت کنند در این شرایط حتماً احزاب شکل می‌گیرند و می‌توانند با پشتوانه قوی مردمی به عملکرد دولت‌ها نظارت کنند.
امیدوار رضایی اضافه کرد مردم باید در شرایط آرام و بدور از تشنج رئیس جمهور را انتخاب کنند و این انتخابات نیز باید آگاهانه و با مطالعه باشد متقابلاً رئیس جمهور باید جایگاه خود را بداند و متوجه باشد که رئیس دولت، قانونگذار یا رئیس دستگاه قضایی نیست و فقط مجری مصوبات مجلس است و باید قوانین را اجرا کند.
این فعال سیاسی درباره علت کشمکش‌ها میان قوای سه گانه گفت برخی از این اختلاف‌ها ناشی از ابهام در قانون است.
وی افزود: ما 106 سال است که در کشور سابقه قانونگذاری داریم ولی هرگز این قوانین پالایش نشده‌اند ضمن اینکه بسیاری از قوانین با یکدیگر در تناقض هستند که باید اصلاح و برخی قوانین منسوخ شوند که این کار در مجلس در حال اجرا است.
امیدوار رضایی در ادامه این برنامه درباره علت حساسیت بالای این انتخابات گفت شرایط منطقه، بیداری اسلامی و تحولات جهان و نقش موثر ایران در این تحولات موجب شده است تا نگاه‌ها به انتخابات ایران معطوف شود .همه باید این حساسیت را درک و تلاش کنیم تا انتخابات در آرامش و با حضور حداکثری مردم برگزار شود.
وی افزود: خوشبختانه مردم با درک بالایی که دارند متوجه شرایط هستند و اشتباه یا کج‌روی یک مسئول یا دولتمرد را به پای نظام نمی‌نویسند و دست از نظامی که برای بقای آن فرزندان آنها خون داده‌اند نمی‌کشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© زمستان،۱۳۹۷

کلیه حقوق این وب سایت در اختیار دفتر اطلاع رسانی دکتر امیدوار رضایی می باشد.

شماره تماس دفتر : ۰۲۱۸۸۸۹۱۰۴۷